Стая № 1 Асансьорът на страха

01

Тих и кротък програмист живее уединено в ергенската си квартира в Пловдив. Всяка сутрин той тръгва за работа точно в 8.30ч и се прибира в 18.30ч. След участието му в телевизионно предаване за паранормални явления и пророчества той става обект на присмех, което го кара още повече да започне да страни от хората. Трима тийнейджъри от същия блок забелязват, че лесно могат да оберат жилището му докато го няма.  Сутринта на 03 май точно в 8.45ч те се качват в асансьора и натискат бутона за неговия етаж. Точно в 9.14ч. с ужасяващи крясъци от апартамента му излиза едно от момчетата и се втурва да бяга по стълбите. Настава смразяваща тишина. Двете момчета никога не излизат от там. Три месеца по-късно полицията все още няма представа каква е съдбата на двете изчезнали момчета. Програмистът–екстрасенс още се издирва от полицията.
Съседите му твърдят, че не е екстрасенс, а е шизофреник, който чува гласове и е опасен за околните.
Имате ли смелостта да преминете по смразяващите стъпки на изчезналите момчета и да разкриете случилото се с тях. Паранормална врата към друго измерение или психически нестабилен интелектуалец ви очаква зад вратата на жилището на страха

Ако вече сте ни посетили в другите две стаи на загадките – опитайте да разгадаете и новите мистерии в първата в Пловдив стая на ужасите!


ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0988 88 07 08
Адрес: гр. Пловдив, ул. „Петър Стоев“ № 36А, Партер

Стая № 2 Чернобил

sssr

 Това е историята за времето на една от най-големите трагедии в човешката история – АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ. Последиците от тази авария са били скрити от българските граждани във времето на социализма. Това е довело до тежки последици за населението, защото хората не са взели мерки, за да се предпазят от РАДИАЦЯТА, идваща от Чернобил. Във висшите среди на управляващата БКП и в ДС (Държавна Сигурност) са знаели за опасностите и са скрили информацията.

Ще преживеете чувствата и емоциите на човек, който по случайност разбира за случващото се и неговия опит да предпази себе си и близките си от последиците на радиационната авария в Чернобил.