cropped-logo-Осем-Зони-сайт-Copy.png
589384_gear_512x512
Компютри, телефони, таблети, лаптопи… 
Социални мрежи, онлайн семинари, разговори
по скайп, електронни медии… 
Интелигентното забавление заслужава
ВИСОКА ДОЗА РЕАЛИЗЪМ! 
Екипът на Осем Зони ви предлага да
започнете собствен бизнес с минимална
инвестиция, която ще се възвърне
още през първите няколко месеца! 
Изработваме СТАИ НА ЗАГАДКИТЕ
ESCAPE ROOM! От идеята до
готовият и работещ бизнес! 
Смело се впуснете в самостоятелността
на бизнеса! Без шефове!
Без нормирано работно време!
Без неприятни колеги и глупави правила! 
Обадете се за безплатна консултация
на 0988 88 07 08 и ще ви
помогнем да изградите успешен
бизнес със стаи на загадките! 
Разгледайте и се запознайте с някои
от нашите вече реализирани проекти! 

Музикална стая на загадките Studio S

z - Copy

През 1814г отоневрологът професор Герасимов и преподавателят по История на музиката доцент Йохан Вогел започват изследване, което да докаже, че човешкият мозък може да възприеме определени звукови честоти и да реагира, както кучетата реагират на уреди „кучегон“. Това са уреди, които излъчват честота караща кучетата да се отдръпват без да им причиняваме физически наранявания. Целта на изследването е да се открият определени честоти, които да провокират различни емоции и действия в хората. Изследва се дали може да се провокира само със звук – агресия, щастие, сънливост, раздразнение, спокойствие. Интересното при тези звуци, че те не се чуват от всички. Ако на група хора в едно помещение се пусне подобен звук, едни ще го чуят, а други ще чуват само тишина. Тези, които чуват само тишина, също се повлияват от звука, но не разбират, че са го чули. Ако изследването се окаже успешно, ще може да се контролират големи групи от хора, без те да знаят за това. През 1820г изследването е официално прекратено. Резултатите са архивирани.

През 2012г група студенти от висшето музикално училище „Ханс Айслер“ в Берлин откриват част от трудовете на доцент Вогел. Сред тях е българският студент Александър Милчев. Прибирайки се в България след завършването на висшето си образование той създава музикална лаборатория с напълно оборудвано звукозаписно студио, в което провежда подобни изследвания с клиентите на студиото, без тяхно знание. Александър постига изключителен успех, откривайки звукова честота, която води до пълно подчинение хората върху, които е прилагана. Всеки, който веднъж е чул този звук, може да бъде програмиран да изпълни всяка команда, която е съпроводена с пускането на този звук отново. Така могат да се контролират големи групи хора – да се започват войни, да се свалят правителства, да се извършват атентати, да се създават фалшиви спомени…

Александър споделя с близките си, че от консорциум „Симилитар“ желаят да откупят правата върху откритият „звук на подчинението“. Александър успешно финализира сделката и получава 260 000 евро за откритието си. Той подписва декларация, с която се отказва от продължаване на изследвания по темата. Студиото му остава затворено, но напълно оборудвано и пазещо тайните на великото откритие. Сега имате възможност да влезете в студиото и музикалната лаборатория на Александър. Ще успеете ли да повторите стъпките му и да откриете тайната на великото откритие, или ще попаднете в капана на „звука на подчинението“ и ще се превърнете в марионетки изпълняващи волята на
консорциум „Симилитар“?

Имате достъп до студиото на Александър точно за 60 минути. Ще успеете ли да вземете контрол над собственото си бъдеще, или ще се превърнете в покорни изпълнители на чужда воля? Нужна ви е наблюдателност, ловкост и много логика, за да намерите ключа към свободата 

Асансьорът на страха гр. Пловдив

01

Тих и кротък програмист живее уединено в ергенската си квартира в Пловдив. Всяка сутрин той тръгва за работа точно в 8.30ч и се прибира в 18.30ч. След участието му в телевизионно предаване за паранормални явления и пророчества той става обект на присмех, което го кара още повече да започне да страни от хората. Трима тийнейджъри от същия блок забелязват, че лесно могат да оберат жилището му докато го няма.  Сутринта на 03 май точно в 8.45ч те се качват в асансьора и натискат бутона за неговия етаж. Точно в 9.14ч. с ужасяващи крясъци от апартамента му излиза едно от момчетата и се втурва да бяга по стълбите. Настава смразяваща тишина. Двете момчета никога не излизат от там. Три месеца по-късно полицията все още няма представа каква е съдбата на двете изчезнали момчета. Програмистът–екстрасенс още се издирва от полицията.
Съседите му твърдят, че не е екстрасенс, а е шизофреник, който чува гласове и е опасен за околните.
Имате ли смелостта да преминете по смразяващите стъпки на изчезналите момчета и да разкриете случилото се с тях. Паранормална врата към друго измерение или психически нестабилен интелектуалец ви очаква зад вратата на жилището на страха

Ако вече сте ни посетили в другите две стаи на загадките – опитайте да разгадаете и новите мистерии в първата в Пловдив стая на ужасите!

Чернобил гр. София

sssr

 Това е историята за времето на една от най-големите трагедии в човешката история – АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ. Последиците от тази авария са били скрити от българските граждани във времето на социализма. Това е довело до тежки последици за населението, защото хората не са взели мерки, за да се предпазят от РАДИАЦЯТА, идваща от Чернобил. Във висшите среди на управляващата БКП и в ДС (Държавна Сигурност) са знаели за опасностите и са скрили информацията.

Ще преживеете чувствата и емоциите на човек, който по случайност разбира за случващото се и неговия опит да предпази себе си и близките си от последиците на радиационната авария в Чернобил.

Дни на страховитата любов гр. София

47573679_379578589456227_5002160749645135872_n

Това е историята на сержант Георги Филков и неговата годеница. По времето на една от най-големите трагедии в човешката история –Радиационната авария в Чернобил, сержант Филков започва да проявява симптоми на параноидна шизофрения. Той изчезва внезапно и търси начин да помогне на неговата любима да го открие. Той знае, че тя е бременна, което във времето на повишена радиация е много опасно. Какво се е случило с влюбените през 1986г и успяват ли да бъдат заедно отново ще разберете само в „Дни на страховитата любов“. Важно – в стаята няма актьори, които да плашат участниците.Любовта и страха са впечатляващо забавна комбинация в „Дни на страховитата любов“.Ако вече сте ни посетили веднъж – опитайте да разгадаете и новите загадки, гарнирани с доза страх!